Rektor presenterar sig

JonnyB

Jag är 59 år, född i Bollnäs och har alltid varit bygden trogen. Bor i en villa på Granberg i Bollnäs.

Är gift, har en dotter och två barnbarn som jag gärna ägnar mycket tid med.

På min fritid njuter jag gärna av naturen. Skoter och fiske i fjällvärlden ligger mig varmt om hjärtat, slalom är även det en underbar fritidssysselsättning. Att njuta av en bandymatch från läktaren är intressant, och då stöttar jag självklart BGIF.

Är utbildad yrkeslärare och yrkesvägledare (med inriktning inom särskolan).

Har arbetat inom skolan i 25 år. Då inom gymnasieskola och gymnasiesärskola som yrkeslärare, främst inom områden som industri och fastighetsutbildning. Som yrkesvägledare inom gymnasiesärskolan tjänstgjorde jag ca. 6 år.

Har arbetat som rektor på särskolan sedan 2001 med ansvar för gymnasiet.

Mina ledaregenskaper kännetecknas av Tydlighet, Ansvarskänsla, Lyhördhet, Inkluderande, Coachande.

En ambition är att utveckla Västansjö skola till en skola som har en tydlig profil inom tex. Kost och Hälsa. En skola, som vi alla fortsättningsvis är mycket stolta över, och som skall växa i elevantal samt utvecklas på många områden i framtiden.

Ser fram emot att tillsammans med personal, elever och föräldrar utveckla en skola som ska vara en ledande skola i kommunen.

Jonny Bodin